Blog

Stick Şeker ÖlçüleriGeri

Stick Şeker Ölçüleri

Stick beyaz şeker, stick esmer şeker, stick tatlandırıcı üretimi istenilen boyutlarda yapılmaktadır. Soğukta donmayan dayanıklı ve üzerine logo vs baskı yapılabilen stick şekerler uzun ömürlü ve stoklanabilr.


Stick Şeker Ölçüleri: 5x6 cm ile 8x15 cm aralığında farklı ebatlarda ıslak mendil üretebilmekteyiz. (5x6 cm, 5x10 cm, 5x12 cm, 5x13 cm, 5x14 cm, 6x6 cm, 6x7 cm, 6x8 cm, 6x10 cm, 6x12 cm, 7x10 cm, 7x12 cm, 7x13 cm, 7x14 cm, 8x15 cm)

Islak Mendil Dış Malzemesi: Müşteri talebi doğrultusunda ıslak mendil üretiminde dış malzeme olarak kuşe / pe, kraft / pe katmanlı flexible ambalaj ürünlerinden oluşmaktadır

İç Malzeme (Şeker): Islak mendil mendili polyester / viskon spunlace veya %100 P.P. ürünler kullanılmaktadır. Mendil dış ölçüleri ile düz orantılı olarak havlu ebatları değişebilmektedir.

Baskı: Stick şeker baskılarında müşteriden basıma uygun grafik formatında gelen görsel, ön baskı hazırlığından sonra, müşteriye onay için (mail veya kromalin çıktısı) gönderilir. Talep edilirse seri üretime geçmeden önce prova baskı da gönderilebilir. Prova baskı ekstra ücrete tabidir. Baskı, dış hammadde üzerine FLEXO baskı sistemi ile 8 renge kadar uygulanabilir.

Dayanıklılık: Stick şekerler oda sıcaklığında muhafaza edildiğinde 2 yıl boyunca kalitesini koruyacaktır.

Efe Şeker müşterilerinin tüm beklentilerini karşılama amacına ulaşmanın mutluluğu içindedir


efe stick şeker